مواد مخدر بنزای (بونزای) را بهتر بشناسید، علائم و عوارض بنزای کدام است؟

مواد مخدر بنزای ( بونزای ) را بهتر بشناسید ( علائم و عوارض بنزای کدام است؟ )

در این مقاله مرکز تخصصی ترک اعتیاد فرمانیه می‌خواهیم درباره بنزای یا همان بونزای (bonzai ) صحبت کنیم. این که ماده مخدر بنزای چیست؟ علائم و عوارض مصرف بونزای چگونه است؟ با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

مواد مخدر بنزای چیست؟

مواد مخدر جدید بونزای یا بنزای (Bonzai) یک نوع ماده محرک است که اخیرا در بین جوانان رواج پیدا کرده و به دلیل این که ساخت این ماده محرک نیازی به آزمایشگاه ندارد به راحتی تولید شده و در دسترس همه قرار می‌گیرد. بنزای که با نام‌های سوئیت، مگاسوئیت، بیگ بنگ هم شناخته می‌شود از نظر شکل ظاهری شبیه قرص و کپسول است و رنگ و بو هم ندارد.

kampcta - کمپ ترک اعتیاد فرمانیه کمپ ترک اعتیاد لاکچری با بهترین امکانات درمانی و رفاهی برای بیماران

برای مشاوره همین حالا با مرکز ترک اعتیاد فرمانیه تماس بگیرید:

 02126100813

 02126231821

 09126896964

 

ترکیبات بنزای چیست؟

مواد تشکیل دهنده بنزای یک ترکیب شیمیایی است که برای ساخت آن چند ماده را به نسبت‌های مختلف با هم ترکیب می‌کنند. به این ترتیب فرد مصرف کننده می‌تواند ترکیب بدست آمده را با سیگار، ماری جوانا و یا علف مخلوط کند و ماده جدید مورد نظر خود را تولید نماید. ترکیباتی که برای تولید بونزای استفاده می‌شود MA و MD نام دارند. MA به شکل مایع یا پودر موجود است.

به صورت کلی ماده اصلی ساخت بنزای MA است و MD یک ترکیب شیمیایی است که عملکردی مشابه آمفتامین‌ها دارد. از تغییر در نسبت ترکیب این مواد، صدها نوع ماده مخدر دیگر می‌سازند که هر کدام تاثیر متفاوتی ایجاد می‌کند.

بنزای چیست

دو نوع ترکیب به نام‌های MA و MD برای تولید مواد بنزای استفاده می‌شود. البته مواد تشکیل دهنده بنزای MA است که به شکل مایع یا پودر وجود دارد و متاسفانه در ایران هم تولید می‌شود.
MD  یک ترکیب شیمیایی است که مثل آمفتامین‌ها (ماده مخدر شیشه) عمل می‌کند. اثر مخدر بنزای تولید شده بنابر نسبت مواد ترکیب شده متفاوت خواهد بود. البته دیده شده برگ‌های خشک آغشته به این مواد در بین مصرف کنندگان به فروش می‌رسد.

یکی از عجیب ترین مواد مخدر اعتیاد به چسب می باشد در مورد عوارض کشیدن چسب و اعتیاد به آن در مقاله ی دیگری از کمپ فرمانیه مطالعه فرمایید.

مخدر بونزای چطور وارد ایران شد؟

اوایل مواد بنزای به صورت کانابیوئیدهای ماری جوانا وارد بازار شد اما افراد سودجو به بهانه بالا بردن کیفیت ماری جوانا کمی بونزای به آن اضافه کردند. اما در حال حاضر با تغییر سیاستگذاری های قاچاقچیان، مواد مخدر بنزای جای خود را در بازار و بین مصرف کنندگان باز کرده است.
از یک طرف کانابیوئیدهای ماری جوانا قیمت بالایی داشت و از طرف دیگر طرز ساخت بنزای به دست افراد سودجو افتاد و تولید خیابانی این ماده آغاز شد به این ترتیب بنزای ، مواد مخدری محبوب بین مصرف کنندگان تبدیل شد.
در ابتدا این ماده در کشور ترکیه و توسط جوانان مورد استفاده قرار گرفت که همین امر نگرانی شدید دولت این کشور را در پی داشت. آمار مصرف این ماده محرک به دلیل ارزان و در دسترس بودن بالا رفت. در این بین دستور ساخت بنزای وارد ایران شد و متاسفانه در کشورمان هم در بین جوانان مصرف بالایی دارد. برای ساخت این ماده محرک گیاه بنزای وجود ندارد ، مواد اولیه برای ساخت بنزای کاربرد پزشکی دارد و در بیمارستان‌ها استفاده می‌شود به عمین دلیل به راحتی قابل دسترس است. اما باید بدانید آنچه در خیابان‌ها توسط افراد برای ساخت بنزای استفاده می‌شود ماده‌ای به شدت خطرناک است.

کمپ ترک اعتیاد لاکچری فرمانیه با داشتن مشاورانی حرفه ای در کنار شماس.

برای مشاوره رایگان همین حالا تماس بگیرید.

02126100813

02126231821

09126896964

بونزای چگونه مصرف می‌شود؟

بونزای چگونه مصرف می‌شود؟

مصرف مواد مخدر بنزای جان بسیاری را در سراسر جهان که بیشتر آنان جزء قشر جوان هستند را گرفته است. متاسفانه مواد بنزای به صورت تفریحی و کنترل نشده توسط افراد در همه سنین بخصوص جوانان استفاده می‌شود. بنزای از طریق روش دود کردن مصرف می‌شود و به صورت پودر‌های گیاهی قابل دود کردن یا بخور‌های گیاهی در بازار موجود است.
در بسیاری از کشورها مانند آلمان، فرانسه، لهستان، انگلستان و حتی کشور خودمان ممنوع است اما متاسفانه این ماده محرک به صورت زیرزمینی تولید می‌شود و به دست مصرف کننده می‌رسد.

مطلب مرتبط: عوارض آلپرازولام

علائم مصرف بنزای

تشخیص مصرف این ماده نسبت به مواد مخدر دیگر به مراتب سخت‌تر است. مصرف آن هم در بین جوانان رواج بیشتری دارد بنابراین والدین باید بیشتر توجه داشته باشند و هر گونه تغییر در فرزند خود را جدی گرفته و بررسی کنند. در اینجا به علائمی را اشاره می‌کنیم که با دیدن آن‌ها باید هشیار شوید و در جهت رفع مشکل اقدامات لازم را انجام دهید.

  • برافروخته شدن صورت
  • قرمزی چشم
  • پر حرفی
  • خواب آلودگی
  • دل و جرات پیدا کردن و شجاع شدن ناگهانی
  • بروز دادن رفتار‌های غیر قابل کنترل

عوارض بنزای چیست؟

عوارض مصرف بنزای

شاید به اشتباه تصور می‌کنید مواد مخدر بنزای یک ماده گیاهی است پس مصرف آن عوارض جدی هم ندارد اما باید بدانید که بنزای یک ماده محرک صنعتی است که اصلا در طبیعت وجود ندارد. مصرف ترکیبات کانابینویید‌ها عوارض فراوانی ایجاد می‌کند بطوریکه فرد برای بهبود و درمان این عوارض نیاز دارد در بیمارستان یا کمپ ترک اعتیاد تهران بستری شود. درست است که تاکنون مطالعه و تحقیق رسمی درباره عوارض مصرف بونزای و اثرات مصرف بنزای انجام نشده اما طبق گزارشاتی که افراد مصرف کننده که برای بهبود عوارض بنزای به بیمارستان یا مرکز ترک اعتیاد مراجعه کرده بودند نشان می‌دهد که عوارض مصرف این ماده محرک نسبت به مواد مخدر کمیکال و کانابیس ها و همین طور  علائم مصرف شیشه شدیدتر است. در اینجا به برخی از عوارض مصرف بنزای اشاره می‌کنیم:

  • افزایش فشارخون
  • سکته قلبی
  • افزایش ضربان قلب
  • حالت تهوع
  • تاری دید
  • سرگیجه
  • بیقراری
  • توهم
  • سایکوز یا روان پریشی
  • تشنج و حملات پانیک
  • کما

از عوارض بنزای میتوان گفت مصرف این ماده محرک در دوزهای بالا باعث فراموشی می‌شود. بونزای اثر آرامش بخشی دارد و افراد به بهانه رفع تنش و اضطراب آن را مصرف می‌کنند. اما باید بدانید بونزای مخدریست نه تنها مغز را آرام می‌کند بلکه قلب را هم کند می‌کند. بنابراین هنگامی که بدن به دوزهای بالا رسید ممکن است قلب دچار مشکل شود البته نه چیزی در حد یک حمله قلبی ساده بلکه به معنای واقعی کلمه قلب را از کار می‌اندازد.
وقتی فرد دوز مصرف خود را افزایش می‌دهد و بیشتر و بیشتر مصرف می‌کند غلظت این ماده در بدن او افزایش پیدا کرده و زمانی که از حد مجاز بالاتر رود فرد به خواب دائمی رفته و منجر به مرگ می‌شود.
ارتباط مصرف کانابینویید‌های مصنوعی و بروز دوره‌های سایکوز و مرگ در برخی از گزارشات آمده است. علت مرگ دپرسیون سیستم اعصاب مرکزی و هیپوترمی اعلام شده است.

بنزای ماده ی مخدری است که می تواند در بار اول استفاده منجر به اوردوز فرد شود. علائم اوردوز بنزای علائمی مانند ضربان قلب سریع، حالت تهوع، استفراغ و گیجی می باشد.

اگر برای شما سوال شده که گیاه کانابیس چیست؟ از مقالات مرتبط دیگر در کمپ فرمانیه استفاده کنید.

راه ترک مواد مخدر بنزای (بونزای)

به دلیل این که مدت زمان زیادی طول می‌کشد تا بنزای از بدن خارج شود فرد تمایل به مصرف پیدا می‌کند و مستعد لغزش می‌شود. در صورت مصرف مجدد فرد نیاز به دوزهای بالاتر دارد تا همان اثر اولیه را بدست آورده و احساس کند.
بنابراین کسی که قصد ترک اعتیاد بنزای را دارد باید عزم زیادی داشته باشد چرا که ترک بنزای بسیار دشوار است بطوریکه برخی متخصصین ترک اعتیاد هم به سختی ترک این نوع ماده مخدر اذعان دارند و هنوز به راه حل قطعی نرسیده‌اند. اما می‌توانید این مسیر را با کمک گرفتن از متخصصین حوزه ترک اعتیاد راحت‌تر طی کنید. در هر صورت باید بدانید بعد از قطع مصرف بنزای باید دوره خماری را که ممکن است قدری طول بکشد پشت سر بگذارید و عوارض روحی و جسمی بسیار زیادی در این مدت برایتان پیش می‌آید. در کمپ ترک اعتیاد فرمانیه علاوه بر این که به افراد کمک می‌شود تا دردهای جسمانی را تحمل کنند دوره روان درمانی هم برگزار می‌شود.

خماری بنزای

خماری بنزای هم مانند خماری سایر مواد مخدر به میزان و مدت زمان مصرف فرد بستگی دارد. می‌توانیم بگوییم خماری بنزای مشابه خماری شیشه است. شاید از خواندن این جمله تعجب کرده باشید اما متاسفانه درست است. مدت زمان خماری بنزای چیزی بین 1 هفته تا 8 ماه است. زمانی که فرد مصرف خود را قطع می‌کند در ابتدا با دردها و اختلالات جسمی روبرو می‌شود.

اگر میخواهید بدانید کتامین چیست؟ مصرف آن چه عوارضی دارد مقاله دیگر در رابطه با این موضوع را مطالعه نمایید.

عوارض ترک بنزای

کسی که به مدت طولانی بنزای مصرف کرده است تحمل کوچکترین ناراحتی را ندارد و پس از قطع مصرف و ترک دچار افسردگی می‌شود ومیپرسند که افسردگی بعد از ترک اعتیاد چقدر طول می کشد در پاسخ باید به آنها بگوییم اگر به درمان افسردگی بها ندهید ممکن است فرد رو به مصرف مجدد بنزای بیاورد. مقاومت در برابر افسردگی ناشی از عدم مصرف کاریست دشوار که با کمک متخصصین حوزه ترک اعتیاد امکانپذیر می‌شود.

kampcta - کمپ ترک اعتیاد فرمانیه کمپ ترک اعتیاد لاکچری با بهترین امکانات درمانی و رفاهی برای بیماران

برای مشاوره همین حالا با مرکز ترک اعتیاد فرمانیه تماس بگیرید:

 02126100813

 02126231821

 09126896964

 


2 دیدگاه دربارهٔ «مواد مخدر بنزای ( بونزای ) را بهتر بشناسید ( علائم و عوارض بنزای کدام است؟ )»

  1. ناموسن نکشید … ب فنااا میرید این نه مواد محرکه نه مواد مخدر … عملا مواد مخربه … … مثل جن میمونه اصلا وقتی وارد بدنت میشه و میپره انگار یکی دیگه میشی…

  2. ماشین و مدارکو تو حیاط خونه ساقی قول نامش کردم جاش جنس گرفتم که البته چهار روز بعد یک سوت هم نمونده بود ازش … یه زمانی میرفتم ته بیابونا دنبال حیوونا بی سرپناه که امدادرسانی کنم ، الان بعضی وقتا فراموش میکنم غذای سگمو بدم . اصلا افتضاحه هیچ موادی حتی شیشه تخریب ذهنی این رو نداره

  3. یادمه سال ۹۰ یکی از دوستان که تو ایران اقامت نداره یه پک با خودش آورد تو مهمونی … خودش می‌گفت نباید هرروز بکشی یه ماده ای به اسم کروکودیل توش استفاده شده که باعث میشه خون آدم رسوب کنه و ایست قلبی کنه … خلاصه سال ۹۶ بلاخره اسیرش شدم… کارمو که همون اول از دست دادم با یه ضرر توپ چون نگهبان شرکت بودم… ۹۸ خونمو فروختم تو فاز ۲ پادادشهر … سال ۴۰۱ ماشینم زیر پام جام کرد ، میدونستم باید روغن تعویض کنم ولی اگه پنجاه ت داشتم باید میدادم پیکو ، اگر یک میلیون هم داشتم باید میدادم می‌خریدم … از سال ۹۸ اختلال اشتها و خواب شدید گرفتم … الان که دارم این پیامو تایپ میکنم هشتمین بار هست که اقدام به ترک میکنم… الان ۲۷ ساعت گذشته از تصمیمم . با حالتایی که دارم واقعا از کوه کندن هم سخت تره … داداشا کسی در مورد بونزای این حرفو میزنه که روزی ۵ ، ۶ گرم شیره رو یابویی گذاشت کنار و فقط یک هفته علایم داشت

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا