اعتیاد مسئلهای است که بسیاری از افراد و خانوادهها با آن دست و پنجه نرم میکنند و یکی از دغدغههایشان محسوب میشود. در این مسیر مشکلات زیادی با فرد معتاد همراه است که برای ترک اعتیاد به صورت کامل باید تمام فراز و نشیبها با موفقیت را پشت سر بگذراند. خیلی از معتادان تمایل به ترک دارند، اما موفق نشده و لغزشهای مکرری را در این مسیر تجربه میکنند. اما چرا این اتفاق میافتد؟ یکی از اصلیترین دلایل شکست راه های درمان اعتیاد، عدم استفاده از روشی مناسب و استاندارد است. در این مقاله سایت کمپ ترک اعتیاد فرمانیه ما سعی کردیم به تمام راه های درمانی ترک اعتیاد اشاره کنیم و بهترین روش ترک اعتیاد را معرفی و شرح دهیم.
اکثر افرادی که درگیر با مساله بیماری اعتیاد هستند به دنبال بهترین و سریع ترین روش ترک اعتیاد هستند. در این مسیر بسیاری از رسانهها و تبلیغات به ذهن آنها نفوذ کرده و باعث شده تا به دنبال روشهای جادویی و فوق سریع برای ترک دائمی اعتیاد باشند.
شاید برای کاهش هزینه کمپ ترک اعتیاد و رسیدن سریع به نتیجه این روشها را انتخاب کنید اما باید بگوییم که کمپ فرمانیه به هیچ وجه این روشهای سریع را تایید نمیکند زیرا از نظر ما این نوع ادعاهای ترک اعتیاد سریع یا ریشه در ناآگاهی دارد یا برگرفته از تبلیغات نادرست رسانه هاست.
برای مشاوره همین حالا با مرکز ترک اعتیاد فرمانیه تماس بگیرید:
ترک اعتیاد چیست؟
ترک اعتیاد مجموعه فعالیتهایی است که طی آنها فرد معتاد زیر نظر متخصص و یا به صورت فردی، برای اتمام چرخه اعتیاد اقدام میکند. در این فرایند فرد تمام تلاش خود را میکند که علاوه بر قطع مصرف ماده مخدر، در زندگی خود تحولی رخ دهد و زندگی متعادل، به دور از مشکلات قبلی و با اعتماد به نفسی داشته باشد. هدف نهایی بازگشت فرد به حالت طبیعی و سالم دوران قبل از اعتیاد است اما این کار به همین سادگی نیست و فرد در این مسیر به چالشهای زیادی برخورد میکند. مثلا خماری و علائمی که برای فرد به وجود میآید بسیار آزار دهنده است و فرد باید از قبل آمادگی روحی برای ترک اعتیاد مواد مصرفی خود که میتواند کمیکال، شیشه، مخدر دستمال یا هر نوع ماده مخدری باشد را در خود پیدا کند.
البته نشانههایی که هنگام ترک و بعد از آن برای فرد ظاهر میشود کاملا به ویژگیهای شخصیتی بیمار، میزان اراده و تلاش او، حمایت اطرافیان، نوع ماده مخدر، شدت وابستگی (میزان دوز مصرفی)، موقعیت اجتماعی، چگونگی مقابله با اعتیاد و روش درمانی، بستگی دارد.
مشکلات و نگرانی های خود درمانی اعتیاد یا روش ترک اعتیاد در منزل
فردی که تصمیم میگیرد بهتنهایی اعتیادش را درمان کند باید در تمام مراحل سم زدایی را بدون کمک و یاری دیگران انجام دهد و به تنهایی در برابر همه مشکلات موانع و علائم ترک مقابله کند که به هیچ وجه چنین چیزی منصفانه نیست و به بیمار فشار زیادی وارد میشود. به همین دلیل متخصصان هیچ گاه ترک اعتیاد در خانه را توصیه نمی کنند. در ادامه مطلب به چند مورد از این مشکلات اشاره کردیم:
- نداشتن خودآگاهی
- افسردگی
- نداشتن مهارت مدیریت استرس
- فشار از سمت گروهای دوستی یا اطرافیان
- نیاز به تغییر برنامه درمان
- از دست دادن شغل
- مصرف خودسرانه دارو
- نبود مشاور و متخصص کنار فرد
- ناامیدی از درمان
کمپ ترک اعتیاد لاکچری فرمانیه با داشتن مشاورانی حرفه ای در کنار شماس.
برای مشاوره رایگان همین حالا تماس بگیرید.
انواع روش های ترک اعتیاد به مواد مخدر
برای قطع مصرف از روشهای مختلفی استفاده میشود که در این بخش این روشها را توضیح میدهیم. البته روش قطع مصرف بستگی زیادی به نوع ماده مصرفی دارد. به عنوان مثال شما باید بدانید مواد مخدر کیمیکال چیست تا بتوانید مناسبترین راه را برای ترک آن را بیابید.
ترک اعتیاد به روش سقوط آزاد
در این راه درمان ترک اعتیاد اطرافیان فرد معتاد با بستن فرد به تخت و یا زندانی کردن او در اتاق او را در مدت کوتاهی ترک بدهند که به این روش سقوط آزاد میگویند. این روش به هیچ وجه توصیه نمیشود چرا که با ارادهی فرد معتاد و اصولی و با برنامه انجام نشده است و به محض آزادی از بند به احتمال زیاد دوباره به سمت مصرف مواد میرود.
جدیدترین روش ترک اعتیاد با درمان دارویی
در این روش از داروهایی که خاصیت شبه افیونی مثل متادون و قرص ب2 دارد استفاده میشود. این داروها همان منطقه از مغز که با مصرف مواد فعال شده است را درگیر میکند و باعث میشود از شدت نشانهها کاسته شود. باید توجه داشت که مصرف این داروها باید با احتیاط و در دوزهای مشخص زیر نظر پزشک مصرف شود چرا که مصرف خودسرانه آن به دلیل خاصیت شبه افیونی احتمال اعتیاد به قرصها را بالا میبرد و فقط نوع اعتیاد تغییر میکند و عمل ترک اعتیاد اتفاق نیفتاده است و در این صورت باید به ترک قرص ب۲ فکر کنید.
روش نادرست ترک اعتیاد با داروی نالترکسون
در این روش، سعی میشود تا فرآیند ترک فیزیکی فرد بیمار تسریع شود. در ابتدا توضیحی در مورد اینکه نالترکسان چیست بدهیم.
معمولا در برنامههای سم زدایی به اصلاح سریع برای تسریع فرآیند خماری و ترک فیزیکی دارویی به نام نالترکسون تجویز میشود. این دارو باعث میشود تا علائم ترک زودتر بروز پیدا بکند. در این شرایط معمولا علائمی که باید در طی یک تا دو هفته در شخص بیمار برای ترک اعتیاد ایجاد شود، به یکباره نمایان میشود. یعنی فرد در حال ترک درد خماری شدیدی را تجربه میکند.
مرکز ترک اعتیاد فرمانیه به هیچ وجه این روش را توصیه نمیکند چون بسیار خطرناک است. ممکن است دردها و عوارض ناشی از ترک فیزیکی آنقدر شدید باشد که بیمار مجبور به بستری شدن در بیمارستان گردد. همچنین خطراطی حتی در حد مرگ ممکن است برخی افراد را تهدید کند.
برخی ادعا میکنند که میتوان برای اجرای روش فوق سریع ترک اعتیاد همزمان به بیمار داروی خواب آور و نالترکسون داد. آنها اعتقاد دارند که با این کار میتوان مراحل ترکی که باید طی دو تا سه هفته انجام شود را در طی چند روز انجام داد. البته تجربه نشان داد که این روش از دو جنبه مشکل ساز است.
اول این که بیمار در این حالت حتی با وجود مصرف داروهای خواب آور، حالت خوشی را تجربه نمی کند. دوم این که ممکن است به داروهای خواب آور عادت کند و فقط نوع اعتیادش تغییر پیدا کند.
راه دیگری که برخی از پزشکان و محققان آن را پیشنهاد دادهاند استفاده از داروی بیهوشی به همراه نالترکسون است. که این روش نیز عوارض خودش را دارد و همچنین بسیار پر ریسک بوده و هزینه بالایی دارد. همچنین این دارو ممکن است برای عدم بازگشت فرد بیمار به اعتیاد و به اصطلاح لغزش کردن نیز تجویز شود که البته این کار بعد از 2 تا 3 هفته از ترک فیزیکی انجام میشود. مصرف نالترکسون موجب شده تا گیرندههای مغز اشغال شوند و فرد با مصرف ماده مخدر دیگر حسی در درون مغزش ایجاد نشود و به اصطلاح نئشه نشود.
روش نادرست ترک اعتیاد با تعویض خون
در این روش نیز بیمار بیهوش شده و به اصطلاح خون وی تعویض میشود. این روش نیز روش پر ریسک و خطرناکی است به علاوه این که بسیار پر هزینه است. باز هم تاکید میکنیم که این روشها به هیچ وجه مورد تایید کمپ فرمانیه نیستند. در نظر داشته باشید مشکل فرد مصرف کننده خون آلوده نیست بلکه الگوهای ذهنی و روانی اوست. پس با تعویض خون که نمیتوان این الگوها را تغییر داد.
بسیاری از افراد که به دنبال ترک سریع اعتیاد هستند فقط قطع مصرف مواد مخدر را هدف خود قرار میدهند به همین دلیل فکر می کنند تعویض خون برای ترک اعتیاد کار درستی است و زمانی که دیگر درد فیزیکی و علائم خماری ندارد، اعتیاد خود را تمام شده میداند. باید خاطر نشان کنیم که تا زمانی که فرد بیمار الگوهای ذهنی و روانی اش تغییر نکند، هر لحظه احتمال لغزش دارد و ممکن است دوباره مصرف مواد مخدر را شروع کند.
روش ترک مواد مخدر به صورت تدریجی
بهترین راه برای ترک اعتیاد معمولا استفاده از روش تدریجی توصیه میشود. میزان تاثیر و مدت زمان ترک اعتیاد در این روش نیز مانند روشهای دیگر به میزان دوز مصرفی و نوع ماده مخدر بستگی دارد. کاهش تدریجی دوز مصرفی زیر نظر متخصص احتمال موفقیت درمان را افزایش میدهد و نشانهها و علائم در فرد به کمترین حد خود میرسد.
روش ماتریکس برای ترک اعتیاد
روش ماتریکس یک روش ترکیبی است که همزمان در کنار هم استفاده میشود. گروه درمانی و خانواده درمانی و استفاده از روشهای CBT از جمله این روشهاست. بیمار در این روش حتما باید چند روز در هفته به مرکز ترک اعتیاد مراجعه کند و در جلساتی که تشکیل میشود شرکت کند. مدت زمان ترک این روش از ۱۶ هفته تا یکسال بسته به بیمار میتواند طول بکشد. برای آشنایی بیشتر با روش ماتریکس و دانستن اینکه ماتریکس چیست ؟ مقاله دیگر ما را بخوانید.
روش روان درمانی ترک اعتیاد
برای ترک اعتیاد حضور یک روانشناس و متخصص این حوزه کنار بیمار بسیار ضروریست و با این امکان احتمال بازگشت و شکست در درمان ترک اعتیاد به حداقل میرسد. برای حل بیماری اعتیاد نیاز به بررسی ریشه اعتیاد در فرد و تلاش برای حل آنها از عوامل عدم بازگشت به مصرف است. برای اینکه چگونه از وسوسههای فکری جلوگیری کنید و از لغزش در این مسیر بکاهید میتوانید مقاله تکنیک های مقابله با وسوسه را مطالعه کنید.
درمان فراشناختی و شناختی – رفتاری یکی از بهترین روش های ترک مواد مخدر
رفتار درمانی شناختی که در ایران با نام درمان شناختی – رفتاری هم شناخته میشود، یکی از بزرگترین دست آوردهای علم روان شناسی در نیم قرن گذشته است. این روش درمانی چنان مؤثر بوده که برای توصیف آن از عبارت « انقلاب شناختی » استفاده میشود درمان شناختی رفتاری یک روش روان درمانی کوتاه مدت است که روان درمانگران از آن برای آموزش افراد استفاده میکنند و احساسات و رفتارهای آنها را از طریق تغییر الگوهای فکری و باورهایشان، تغییر میدهند.
در حقیقت اساس رفتار درمانی شناختی این است که نوع تفکر و الگوهای فکری و شناخت ما از محیط اطراف و خودمان و البته تفسیر شخصی ما از اتفاقات زندگی، باعث بروز رفتارها و احساسات ما می شود و به طور کلی ما هر طور که فکر کنیم، همان طور هم احساس میکنیم و رفتارهای ما متناسب با همان افکار و احساسات شکل میگیرند.
رفتار درمانی شناختی بهترین راه های ترک اعتیاد است که تمرکزش بر تأثیر باورها، تفکرات و نگرش های فرد بر احساسات و رفتارهای اوست. هدف از رفتار درمانی شناختی این است که به شما آموزش دهد چگونه در طول زندگی تان فعالانه با مشکلات یا اتفاقات مختلف مواجه شوید و آنها را پشت سر بگذارید. یکی از اساسیترین اصول رفتار درمانی شناختی این است که افکار غیرواقعی و غیرمنطقی و دقیق تر بگوییم افکار تحریف شدهی شما، باعث ایجاد ناراحتی و رفتارهای دردرسرساز میشوند.
در عوض با تفکرات معقول و مبتنی بر واقعیت های عینی زندگی، می توانید نه تنها اختلالاتی مانند افسردگی و اضطراب را از خود دور کنید، بلکه در سخت ترین چالش های زندگی واکنش مناسب نشان دهید. بنیان گذاران نظریه درمان شناختی رفتاری، توضیح می دهد که تفکرات، ادراکات و برداشت های افراد افسرده از اتفاقات زندگی، کاملا تحریف شده و غیرواقعی است. افراد افسرده به طور گسترده به « خطاهای شناختی » دچار هستند. منظور از خطاهای شناختی، الگوهای فکری ذهن ما هستند که واقعیت اتفاقات زندگی را کاملا اشتباه و غیرواقعی تفسیر میکنند.
درمان شناختی – رفتاری میتواند میزان رفتارهای پرخطر را در نوجوانان مبتلا به اعتیاد به کاهش دهد. گروه درمانی شناختی – رفتاری نیز بر میزان خویشتن داری سوء مصرف کنندگان مواد مخدر موثر است. هنگامی که وضعیتهای استرس آمیز زندگی پیش میآید افرادی که آگاهی فراشناختی بالایی دارند می توانند از افسردگی و الگوهای تفکر منفی آسان تر دوری کنند. آگاهی فراشناختی عموما توانایی فرد برای نامتمرکز شدن و اجتناب از فرورفتن در گرداب تفکرات وسوسه انگیز (برای مصرف مجدد مواد مخدر و سایر مواد اعتیاد آور) است.
برنامههای شناخت درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی در بین مصرف کنندگان مواد مخدر، میتواند باعث افزایش میزان کنترل خشم در آنها شود. درمان شناختی مبتنی بر ذهن اگاهی روش دیگری است که از طریق میانجیگری متغیرهای خود کنترلی و هیجان خواهی برکاهش اعتیاد اثر گذار است. شناخت درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی درمانی روانشناختی برای جلوگیری از بازگشت یا عود افسردگی است، ذهن آگاهی و مدیتیشن همراه با آن به فرد کمک کرده تا از افکار و احساسات خود آگاه شده، به جای آنکه به آنها وابسته شود و یا واکنش نشان دهد، آنها را بپذیرد.
ترک اعتیاد و روابط زناشویی چه تاثیری بر یکدیگر دارند را در مقاله ی دیگری بخوانید.
نحوه ترک اعتیاد به مواد مخدر و مسیر درمان آن
اگر قصد ترک و درمان ترک اعتیاد به مواد مخدر دارید و یا در خانواده خود فرد مصرف کننده و معتاد به هروئین، تریاک، شیشه، گل و یا الکل را دارید و میخواهید به او کمک کنید لازم است تا در مورد این مسیر آشنایی بیشتری داشته باشید. کمپ ترک اعتیاد فرمانیه (بهترین کمپ ترک اعتیاد خصوصی در تهران) به شما در ادامه این مسیر کمک می کند. به طور کلی مسیر ترک اعتیاد در این موارد خلاصه میشود:
- ارزیابی بیمار و فرد مصرف کننده (معتاد) و شناخت درباره اعتیاد بیمار
- شناخت خود بیمار نسبت به تاثیرات مواد مخدر
- آمادگی و انگیزه فرد در جهت ترک اعتیاد
- مشوقین بیمار پس از ترک اعتیاد
ارزیابی بیمار و فرد مصرف کننده (معتاد) و شناخت درباره اعتیاد بیمار
اولین قدم در شروع ترک اعتیاد و قبل از این که به درمان اقدام کنید این است که از کسانی که در این زمینه به صورت حرفه کار کرده و دارای تجربه کافی هستند تجربه گرفته و از آنها روش های مختلف و کارهایی که باید برای ترک اعتیاد انجام دهید را پرسیده و طبق نظر آنها نسبت به شروع درمان بیماری اعتیاد اقدام کنید.
برای مثال میتوانید با مشاورین کمپ ترک اعتیاد فرمانیه (مشاوره: 09126896964) تماس گرفته و درباره امکانات، نقطه شروع راه های درمان اعتیاد، چگونگی ترک آن و … مشاوره گرفته و سپس اقدام به درمان کنید.
ارزیابی اولیه در زمینه ترک و درمان اهمیت بسیار زیادی دارد که شامل یک ارزیابی کلی از بیمار، الگوهای مصرف بیمار، مدت زمان مصرف کردن بیمار، مدت زمانی که بیمار مواد مخدر مصرف نکرده است، اینکه فرد مصرف کننده از چه نوع ماده مخدری استفاده می کند و یا کرده است و … که همه اینها باید مورد ارزیابی قرار گیرد و بعد از آن است که plan درمانی فرد بیمار توسط متخصصین مشخص شده و اجرا میشود.
شناخت خود بیمار نسبت به تاثیرات مواد مخدر
به طور حتم ارزیابی کامل بیمار از اهمیت بسیاری برخوردار است زیرا مصرف مواد مخدر برای مصرف کننده مشکلات بسیاری را به همراه دارد. برای مثال یکی از این مشکلات این است که فرد مصرف کننده بعد از مدتی کارکردها و توانایی های خود را از دست می دهد در این حالت تواناییهای حرفهای فرد با مشکل مواجه شده که در ادامه باعث ایجاد مشکل در روابط اجتماعی فرد، روابط بین فردی، روابط خانوادگی می شود. و خود فرد مصرف کننده تا وقتی که از این چیزهایی که از دست داده و دارای مشکل شده است آگاه نشود و به آن مرحلهای از شناخت نرسد که مصرف مواد مخدر چه تاثیر بدی در زندگی اش گذاشته است نمیتواند برای ترک اقدام کند. وقتی که بیمار به این شناخت برسد و تاثیرات مخرب مواد مخدر را در زندگی خود ببیند آن زمان است که خود بیمار نیز امیدی برای ترک دارد و درمان کاملا جدی تر پیش می شود و در بسیاری از موارد این شناخت است که باعث پاک ماندن میشود.
آمادگی و انگیزه فرد در جهت ترک اعتیاد
آمادگی فرد در جهت ترک اعتیاد نیز از اهمیت زیادی برخوردار است و خانواده فرد بیمار نیز باید مشوق آن باشند و به فرد بیمار امید دهند. فرد بیمار در کنار اقدام در جهت ترک باید آن انگیزه ترک را در خود داشته و آن را تقویت کند که این انگیزه را ممکن است اطرافیان فرد بیمار، محیط اطراف فرد بیمار و یا حتی ممکن است خود فرد بیمار این انگیزه را در خود افزایش دهد که اینکار توسط آن بهبودیهایی که در مسیر اقدام به ترک اعتیاد احساس میکند در آن فرد ایجاد میشود و این انگیزه باید رفته رفته بیشتر شود که فرد بیمار بتواند در مسیر بهبودی و پاک شدن بماند و یک نکته مهم لغزش و مصرف مجدد میباشد که ممکن است انگیزه خود فرد و مخصوصا خانواده و اطرافیان فرد بیمار را تحت تاثیر قرار دهد که در نتیجه باعث میشود که خانواده فرد بیمار فکر کند که اگر آن فرد دوباره ترک کند به طور حتم لغزش خواهد کرد که این کاهش انگیزه اصلا خوب نیست و ممکن است خطرات جدی تری به دنبال بیمار پس از این کاهش انگیزه باشد.
مطلب پیشنهادی : قرص ال اس دی را در این بخش از مقاله کمپ فرمانیه بخوانید .
مشوقین بیمار پس از ترک اعتیاد
کسانی هستند که مدت هاست از ترک مواد مخدر ایشان می گذرد و دارای الگوهای رفتاری مناسب می باشند که اینها کسانی هستند که میتوانند الگو شخص بیمار و شخصی که تازه برای درمان اعتیاد اقدام کرده است باشند و به آنها تا میزانی که می توانند کمک کرده و مشوقشان باشند. در کمپ ترک اعتیاد فرمانیه افراد بسیاری با تجربه مفید و فراوان وجود دارند که میتوانند به بسیاری از بیماران و کسانی که میخواهند درمان را شروع و یا تازه شروع کرده اند کمک کرده و باعث ایجاد انگیزه در آنها شود. و در این زمان است که افراد متوجه می شوند که بدون مصرف مواد مخدر میتوان زندگی کرد و پاک ماند.
مطلب پیشنهادی : چگونه با یک معتاد زندگی کنیم را در این مقاله بخوانید.
مشکلات بعد از ترک اعتیاد
قطع مصرف مواد مخدر با داشتن برنامه منظم و صحیح امکان پذیر است. اما مشکلات بعد از ترک، لزوم ادامه درمان و ارتباط با مشاور را بیشتر میکند. بیماران پس از مواجهه با مشکلات جنسی پس از ترک، دردهای جسمانی، افسردگی بعد از ترک اعتیاد، پرخاشگری و رفتارهای خشونت آمیز و… به دنبال راه حل میافتند. توجه به این عوامل بسیار اهمیت دارد چرا که این مشکلات معمولا به عوامل بازگشت به اعتیاد تبدیل میشوند و فرد را مجددا به سمت مصرف مواد سوق میدهند.
بازگشت به مصرف مواد بعد از ترک
مشکل اغلب افرادی که حتی موفق به ترک مواد مخدر در دوره هایی هر چند کوتاه و یا بلند شدهاند، بازگشت و شروع مصرف مجدد مواد است. یکی از علتهای این موضوع، نادیده گرفتن عوارض بعد از این دوران است. همچنین قرار گرفتن در شرایطی که یادآور دوران مصرف است، ولع فرد را برای مصرف بیشتر میکند و به آن وسوسه میشود. حتی معاشرت با کسانی که تجربه مصرف با آنها را داشتهاند (همبازیها) احتمال لغزش را بالا میبرد. هر کدام از این موارد نیاز تغییر شرایط دارد مثلا مکان زندگی فرد تغییر کند و از رفت و آمد با دوستان قبلی پرهیز کند.
بهترین و سریعترین روش ترک اعتیاد
زمانی که فرد با بیماری اعتیاد درگیر است، ممکن است رهایی از دام اعتیاد را غیر ممکن بداند. برخی افراد ممکن است مدت زیادی درگیر این بیماری باشند یا چندین بار برای قطع مصرف اقدام کرده و شکست خورده باشند. ولی مهم نیست چقدر در این بیماری غرق شدهاید، رهایی از اعتیاد هیچ وقت غیرممکن نیست.
فرقی نمیکند شخصی که قصد ترک اعتیاد دارد در گذشته چه ماده مخدر، محرک، روانگردان یا الکل را استفاده میکرده است. تمامی مواد مصرفی اعتیاد آور بعد از قطع مصرف به طور ناگهانی باعث شروع مرحلهای به نام خماری میشود. این مرحله از ترک اعتیاد به دلیل وابستگی جسمی فرد به مواد مصرفی علائمی همچون درد، ضعف جسمانی، لرزش، تشنج، بیخوابی، حالت تهوع و استفراغ، بیرون روی و … را با خود به همراه دارد. البته شدت و مدت زمان دوره این علائم با توجه به مواد مصرفی، مقدار مصرف، مدت زمان اعتیاد و شرایط فیزیکی و جسمی فرد مصرف کننده متفاوت خواهد بود.
در برخی از شرایط ممکن است تحمل این علائم خطرناک باشد. بنابراین باید فرد مصرف کننده زیر نظر پزشک متخصص باشد. ممکن است در مواردی درد و عوارض ناشی از خماری به مرگ نیز منتهی شود. در کمپ ترک اعتیاد فرمانیه در ابتدای ورود هر مراجع برای ترک مصرف، پزشک متخصص وی را معاینه مینماید. علاوه بر معاینه اولیه، در طول دوره سم زدایی نیز این روال ادامه خواهد داشت.
اعتیاد باید هم از لحاظ جسمانی و هم روانی درمان شود و در صورتی که درمان بصورت موازی انجام نشود احتمال بازگشت و عود بیماری بالاست. افراد زیادی هستند که به دفعات اقدام به قطع مصرف و سم زدایی کردهاند و دوباره بعد از مدت کوتاهی گرفتار این بیماری شده اند. برای اینکه این کار اصولی انجام شود و میبایست روند درمان تحت مراقبت متخصص و تیم مشاوره و روانشناسی انجام شود.
برنامههای روان درمانی کمپ ترک اعتیاد فرمانیه شامل آموزش فرد در حال ترک اعتیاد، تکنیکهای رفتار درمانی و باسازی شخصیتی و معنوی است. در نظر داشته باشید این مرحله فقط مختص خود بیمار نیست، بلکه اطرافیان و خانواده او نیز باید در این مرحله آموزش دیده و همکاری لازم را داشته باشند.
در کمپ فرمانیه در جلسات خصوصی و گروهی، فرد درمان جو با مشاورین بیشتر آشنا شده و همین طور مشاورین این مرکز با توجه به شخصیت او الگوهای رفتاری وی بیشتر آشنا میشوند. با توجه به این شناخت روانشناسان این مرکز کمک میکنند تا بیمار از طرق مختلف بتواند افکار و باورهای خود را تغییر دهد.
خانواده نقش پررنگی در شکلگیری اعتیاد اعضای خود دارد. به همین ترتیب نیز خانواده میتواند جایگاه بسیار مهمی در ترک اعتیاد داشته باشد. بهتر است خانوادهها با اقدامات پس از لغزش آشنایی داشته باشند. از همین رو مرکز سم زدایی و ترک اعتیاد فرمانیه به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران هم به صورت گروهی و هم به صورت خصوصی جلساتی را برای خانواده های درگیر بحث اعتیاد، برگزار میکند.
در جلسات عمومی که هفتهای یکبار برگزار میشود، مشاور مرکز در مورد یک موضوع خاص صحبت میکند تا خانوادهها با آن جنبه از بیماری اعتیاد آشنا شوند. همینطور در این جلسات سعی میشود به پرسشهای خانوادهها نیز در حوزه اعتیاد پاسخ داده شود. حضور پررنگ خانواده ها در این جلسات باعث میشود پس از ترخیص فرد در حال ترک از این مرکز، دانش خانواده برای رویایی با وی و ساختن یک زندگی آرام و متعادل برای خود و بیمارشان، بالا رود.
در جلسات خصوصی نیز، مشاور مرکز سعی میکند با تکیه بر تجربه و الگوهایی که از فرد و خانوادهاش شناسایی میکند، به آنها کمک کند تا در ترک اعتیاد موفق باشند.
شما با پشتوانه کمپ ترک اعتیاد با ریشهیابی دقیق و علمی اعتیاد، انتخاب برنامه مناسب، حمایت اطرافیان و جلسات مشاوره و روان درمانی قطعا میتوانید موانع را از سر راه بردارید و بر این بیماری غلبه کنید.
متخصصین درمان اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد فرمانیه با بهترین و قابلاعتمادترین درمانگران اعتیاد همکاری میکند، همکاران ما بر تمامی مراحل تسلط دارند و برنامه ترک را با توجه به شرایط روانی-جسمی فرد تنظیم میکنند. هدف اصلی در این مرکز، آموزش مسیر بهبودی و پاک ماندن است. اما برای رسیدن به این هدف تمام تلاش خود را کردهایم تا از طریق فراهم آوردن امکانات آسایشی و رفاهی با بهترین کیفیت، دوره ترک و سم زدایی را برای مراجعین خود آسانتر نماییم. این امکانات لاکچری و خاص سبب میشود تا زمان سم زدایی برای مراجعین سریعتر و آسانتر طی شود. از همین رو است که این مرکز معروف به بهترین کمپ ترک اعتیاد در تهران شده و مشهورترین کمپ ترک اعتیاد vip نامگذاری شده است. جهت مشاوره می توانید با شماره 09126896964 تماس بگیرید.
برای مشاوره همین حالا با مرکز ترک اعتیاد فرمانیه تماس بگیرید:
1 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
سریعترین روش ترک اعتیاد چیه ؟ چه طوری میتونم تو خونه شوهرمو ترک بدم؟