مورفین چیست؟ اعتیاد به قرص مورفین چه عوارضی دارد؟

مورفین چیست؟ ( عوارض مورفین بر بدن و اعتیاد به مورفین)

روزانه بیش از 130 نفر بر اثر مصرف بیش از حد مواد مخدر جان خود را از دست می‌دهند. تخمین زده می‌شود که 21 تا 29 درصد از افرادی که برای درد مزمن داروهای شبه افیونی مانند مورفین تجویز می‌کنند از آن سوء استفاده می‌کنند. جوانان زیر 29 سال بیشترین احتمال را دارد که تحت تأثیر قرار بگیرند.

اعتیاد به مورفین به یک مسئله مهم بهداشت عمومی تبدیل شده است. تعداد زیادی از مطالعات نشان داده‌اند که چندین ناحیه مغزی مانند ناحیه تگمنتال شکمی، هیپوکامپ در اعتیاد به مرفین نقش دارند. در این مقاله قصد داریم شما را با اینکه  مورفین چیست آشنا کنیم و عوارض اعتیاد به مرفین را بررسی نماییم. با ما همراه باشید.

kampcta - کمپ ترک اعتیاد فرمانیه کمپ ترک اعتیاد لاکچری با بهترین امکانات درمانی و رفاهی برای بیماران

برای مشاوره همین حالا با مرکز ترک اعتیاد فرمانیه تماس بگیرید:

 02126100813

 02126231821

 09126896964

 

قرص مورفین چیست؟

در پاسخ سوال قرص مورفین برای چیست باید بگوییم که مورفین یک شبه افیونی شایع و در عین حال بسیار اعتیادآور است که در درجه اول برای درمان دردهای شدید یا مزمن استفاده می‌شود و در شکل‌های مختلف آمپول قرص، شربت و لیکوئید و … وجود دارد. در واقع مورفین یکی از مشتقات مخدر تریاک است که مصرف آن عوارض زیادی برای فرد ایجاد می‌کند. در مقاله دیگری به مفصل توضیح داده ایم که عوارض کشیدن تریاک با سیخ و چه تاثیری روی بدن دارد.

قرص مرفین برای چیست؟

این دارو معمولا برای بیمارانی استفاده می‌شود که دچار صدمات جسمانی مانند تصادف یا سقوط شدید شده‌اند. همچنین ممکن است پزشکان از کپسول مورفین برای تسکین درد بیماران سرطانی و دیگر بیماری های سخت استفاده کنند.

مرفین به دلیل عوارضی که ایجاد می‌کند به ندرت و در موارد خاص توسط پزشک تجویز می‌شود. مصرف قرص یا آمپول مورفین تنها با دستور و تجویز پزشک مجاز است در غیر این صورت منجر به اعتیاد به مورفین می‌شود.

تاثیر آمپول ترک اعتیاد در بهبود روند ترک اعتیاد را میتوانید در مقاله بخوانید.

روش ساخت مورفین

شربت مورفین شکل تصفیه شده‌ی تریاک است و کیفیت‌های مشابهی دارد. اما خاصیت تخدیری آن ده برابر تریاک خام است و عوارض مصرف مورفین نیز بالطبع بیشتر است. در 28 نوامبر 1853 الکساندر وود اولین تزریق مرفین را بر بدن پیرمردی انجام داد و چون مرفین می‌بایستی در مایعی حل شود برای مایع حلال مرفین از شربت گیلاس استفاده نمود زیرا در استفاده از آب احتمال زنگ زدن سرنگ بیشتر بود. پزشکان برای روش جدید مصرف این ماده حاصل از تریاک علاقه‌ی زیادی نشان دادند و بسیاری ادعا نمودند که این شیوه از روش سنتی مصرف تریاک بی‌خطرتر است. آنان از روش تزریق ماده‌ی جدید مخدر پیروی نمودند و بدین گونه مشکل گسترده‌تر و بی‌سابقه‌ای را بوجود آوردند.

مواد مخدر جدید کاغذ را میتوانید در این مقاله بخوانید .

با تماس به کمپ ترک اعتیاد vip فرمانیه، می توانید رایگان مشاوره بگیرید.

برای مشاوره رایگان همین حالا تماس بگیرید.

02126100813

02126231821

09126896964

اعتیاد به مرفین

اعتیاد به مرفین

مورفین به عنوان یک افیون، نحوه درک درد توسط مغز را تغییر می‌دهد و احساس سرخوشی را جایگزین ناراحتی می‌کند. اعتیاد به مرفین همیشه با استفاده غیرقانونی شروع نمی‌شود. در بسیاری از موارد اعتیاد می‌تواند ناشی از ادامه مصرف خودسرانه این دارو باشد که در ابتدا توسط پزشک تجویز شده است. از آنجایی که مصرف مرفین خاصیت آرام بخشی دارد و حس شادابی کاذبی در فرد ایجاد می‌کند فرد ممکن است به صورت خودسرانه مصرف آن را ادامه دهد که نهایتا منجر به وابستگی  می‌شود.

برای پیشگیری از اعتیاد به مورفین در صورتی که پزشک برایتان مرفین تجویز کرد در درجه اول اگر امکان تعویض دارو وجود دارد حتما از پزشک خود بخواهید که این کار را انجام دهد در غیر این صورت حتما مورفین را طبق دستور پزشک و مقدار دوزی که تجویز کرده است مصرف کنید.

عوارض ناس براسپرم را میتوانید در مقاله بخوانید .

علائم اعتیاد به مرفین چیست ؟

زمانی که فردی به مورفین اعتیاد پیدا می‌کند علائمی در جسم، روان و رفتار او نمایان می‌شود. برخی علائم مورفین عبارتند از:

  • ایجاد لکه و جوش‌های ریز در بدن و تغییرات پوستی
  • سرگیجه، تکان‌های غیرعادی در عضلات
  • خستگی شدید، تغییر اشتها، تنگی نفس
  • الگوهای غذایی نامنظم و کاهش وزن
  • تغییرات ناگهانی در خلق و خو مانند تغییر احساس از شادی به غم ظرف مدت زمان کوتاه
  • اضطراب، استرس، بی‌قراری
  • افسردگی، بی ثباتی در احساسات عاطفی
  • افزایش پارانویا
  • مخفی کردن وسایل خود از دیگران
  • گوشه‌گیری و خودداری از حضور در جمع‌های دوستانه، مهمانی‌ها و جمع‌های خانوادگی
  • از دست دادن علاقه به کارهایی که قبلا به آن‌ها بسیار علاقه زیادی داشته‌اند
  • ایجاد تنش بین اعضای خانواده و دوستان
  • ناپدید شدن برای ساعت‌ها یا روزها
  • از خانواده پنهان می‌شود تا آن‌ها از مصرف مواد مخدر مطلع نشوند
  • درخواست پول بدون ذکر دلیل
  • سرقت یا فروش هر چیزی برای پرداخت هزینه مواد مخدر
  • نیاز به مرفین برای گذراندن روز

مطلب مرتبط:  ریتالین چیست 

علائم مورفین کدامند؟

مورفین سیستم عصبی مرکزی فرد را سرکوب می‌کند و بر عملکردهای حیاتی مانند تنفس، ضربان قلب و کنترل دما تأثیر می‌گذارد. مصرف زیاد آن می‌تواند زندگی فرد را تهدید کند. خواب آلودگی شدید، کند شدن ضربان قلب و تنفس بسیار کند برخی از علائم مصرف بیش از حد مورفین هستند.

استفاده منظم از مرفین می‌تواند منجر به تحمل و وابستگی به مواد مخدر شود. به این ترتیب افراد برای احساس اثرات سرخوشی و شادابی ناشی از مصرف مرفین دوزهای بالاتری را مصرف می‌کنند. این افراد باید بدانند مصرف خودسرانه مورفین در موارد شدیدتر باعث ایجاد علائم اوردوز خواهد شد. در ادامه دیگر عوارض اعتیاد به مورفین را آورده‌ایم.

عوارض مرفین چیست؟

از جمله عوارض مصرف مرفین و اعتیاد به آن می‌توان به مواردی همچون از دست دادن اشتها، مشکلات گوارشی، یبوست، اختلال در گردش خون، سستی ماهیچه‌ها، سرگیجه‌های شدید، بی‌قراری و تحریک پذیری، بدن درد، درد شدید در ناحیه شکم، تهوع و استفراغ، لرزش، افزایش ضربان قلب و فشار خون، گر گرفتگی، تعریق بیش از حد، درد شدید در استخوان‌ها، گرفتگی عضلات، اسپاسم، درد یا سفتی، تمایل شدید برای مصرف مواد، افسردگی، ایست قلبی، کما اشاره کرد.

18 مورد از عوارض اعتیاد به مواد مخدر را در مقاله ای جداگانه بررسی کرده ایم.

مطلب مرتبط: عوارض فلاکا

تست اعتیاد مورفین

تست اعتیاد به مورفین

اعتیاد به مواد مخدر از جمله اعتیاد به قرص مرفین را می‌توان از طریق تست های مختلف تشخیص داد. تست اعتیاد از طریق خون، ادرار متداول‌ترین این تست ها هستند.
مرفین حداکثر تا 3 روز بعد از مصرف آخرین دوز از طریق ادرار قابل تشخیص است. در مورد تست بزاق این مدت زمان حداکثر تا 4 روز بعد از مصرف آخرین دوز می‌باشد. مورفین از طریق تست مو هم قابل شناسایی است و حداکثر تا 90 روز بعد از آخرین دوز مصرفی قابلیت تشخیص دارد.

ترک مورفین

سوء مصرف مورفین بسیار خطرناک است طبق آمارها بیشتر مصرف کنندگان مورفین در نهایت به ابتلای هپاتیت یا HIV منجر شده اند. بیشتر مصرف کنندگان این ماده در نهایت به دلیل اوردوز جان خود را از دست داده اند. بنابراین بهتر است برای ترک این مواد خطرناک به فکر چاره ای اساسی باشید.

اگر نگران این هستید که چگونه برای خود یا عزیزانتان که این مشکل را دارند به دنبال درمان باشید، صحبت با یک متخصص درمان اعتیاد می‌تواند به شما کمک کند. ما می‌توانیم به شما کمک کنیم تا بر اعتیاد خود غلبه کنید و از این پس زندگی بدون اعتیاد را تجربه کنید. آیا برای یک تغییر بزرگ آماده‌اید؟ پس همین حالا با کمپ فرمانیه (بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران) تماس بگیرید.

kampcta - کمپ ترک اعتیاد فرمانیه کمپ ترک اعتیاد لاکچری با بهترین امکانات درمانی و رفاهی برای بیماران

برای مشاوره همین حالا با مرکز ترک اعتیاد فرمانیه تماس بگیرید:

 02126100813

 02126231821

 09126896964

 

 


دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا